Politica de retur

Returul produselor se supune ordonantei OUG 34/2014, cu completarilesi modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 
Cumparand de pe blde.ro nu prezinta niciun risc. Daca produsele nu corespund asteptarilor dvs., aveti posibilitatea de a le returna. Termenul legal de restituire a produselor este de 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora. Va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul email-ului pentru a demara procesul de retur. Atentie produsul trebuie insa sa fie in ambalajul initial si sa nu prezinte urme de folosire.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.
 
Daca pentru achizitia produselor s-a folosit un tip de reducere, aceasta nu va fi returnata. Astfel, suma platita real va fi cea pe care clientul o recupereaza. Daca ati folosit un cod de reducere primit de la unul dintre partenerii nostri, acesta poate fi folosit o singura data. Odata cu returnarea produselor achizitionate cu respectivul cod, acesta nu poate fi reutilizat.
 
Daca optati pentru Posta Romana, va rugam sa alegeti serviciul de livrare la domiciliu, altfel produsele nu vor fi ridicate.